Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Volwassene

€ 13,50€ 16,-

Clubentreeticket*

€ 11,50€ 14,-

Kind 6 t/m 

14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Parkeerticket

€6,-**€ 6,-

Gratis showautoticket

Aircooled VW

gratisgratis
* alleen geldig op vertoon van geldige clubpas (VW club)
** parkeertickets moeten ter plaatse worden omgewisseld voor uitrijkaarten, dit kan bij de kassa

  • Ben je lid van een autoclub? Clubleden kunnen online een entreeticket bestellen voor €11,50, ter plaatse kost dit ticket voor clubleden €14,- per persoon, wel moet er een geldige clubpas (van een VW club) getoond worden bij de kassa ter plaatse. 
  • Na aanschaf en betaling (onder meer met iDeal) krijg je je tickets direct per mail toegezonden, inclusief een BTW factuur.
  • De tickets hoeven niet geprint te worden, ze kunnen ook gescand worden vanaf je mobiele telefoon/tablet.
  • Je hoeft geen account te maken met inlog en wachtwoord. Wel dien je een aantal gegevens in te vullen bij de bestelling.
  • Er wordt 5% per bestelling aan servicekosten in rekening gebracht. Er worden verder geen kosten in rekening gebracht voor bank-, ticket- en verzendkosten.
  • Vragen? Bel ons op 088 0402402 tijdens kantooruren of mail naar info@402automotive.com. Ook tijdens evenementen zijn wij op dit telefoonnummer bereikbaar.