Zeer zeldzame Zelensis naar Rosmalen!

Zeer zeldzame Zelensis naar Rosmalen!

Op het podium van het Eventron willen wij tijdens het Aircooled Winterfest elk jaar bekende maar ook onbekende, dus zeldzame, luchtgekoelden aan het publiek laten zien. We vertellen het publiek over de achtergronden en bijzonderheden van de auto’s en laten de eigenaren ervan graag aan het woord. De auto die we deze editie ook laten zien is een echte exoot, namelijk een Zelensis.

De Belgische sportwagen producent Raoul Thiébaut maakte in de 60er jaren uit glasvezel versterkt polyester 50, 2-zits sportcoupé’s op basis van Volkswagen techniek. Het ging altijd om cabio’s waarvan het eerste prototype in 1958 voltooid was. Thiébaut stond er mee op de Parijse Autotentoonstelling in de hoop er bekendheid mee te krijgen. De meeste Zelensis werden als kits verkocht, waarvan naar schatting 25 van de 50 stuks werden voltooid. Over heel Europa zijn nog 10 exemplaren bekend, één daarvan zal het publiek kunnen bewonderen op 6 en 7 januari in het Autotron in Rosmalen.


Zorg dat jij erbij bent! Bestel via onderstaande button je tickets nu online en profiteer van een online voorverkoop korting! Traditiegetrouw wordt er ook deze editie op zondag weer een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen. Extra loten koop je in de ticketshop voor slechts €1,- per stuk!

Bestel hier je tickets met korting!