Win een mooie Kever, beschikbaar gesteld door Keverland!

Win een mooie Kever, beschikbaar gesteld door Keverland!

Welke kever wordt er dit jaar ter beschikking gesteld door Keverland?
Een mooie blauwe Volkswagen 1300 uit 1968

Traditiegetrouw wordt er op zondag na de prijsuitreiking voor de beste stand, beste klassieker van de autoshow omstreeks 16 uur een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen. Deelnemers dienen aanwezig te zijn tijdens de loting om kans te maken op deze mooie Kever. Alleen de bezoekers op zondag krijgen een kans om deze klassieker te winnen. De VW Kever is dit jaar een mooie blauwe Kever uit 1968 en wordt ter beschikking gesteld door Keverland, een van de hoofdsponsoren van het evenement!


Op de zondag tijdens Aircooled Winterfest geven wij een vroege 1300 van begin 1968 weg. Nog met de oud type kachelkanalen, en kofferklep ontgrendelen links onder het dashboard. Mooi onbeschadigd interieur, mooie stoelen en achterbank en een strakke hemel. Motor loopt keurig en recent voorzien van een nieuwe uitlaat met nieuwe eindpijpjes. 4 nieuwe banden eronder, remmen rondom nieuw, dus ook hier geen omkijken meer naar. De Kever wordt nog volledig gepolijst en gepoetst om vervolgens op zondag 7 januari tijdens het Aircooled Winterfest 2018 een hele gelukkige nieuwe eigenaar te krijgen!


Wie wordt de winnaar van deze super mooie kever?

De winnaar zal niet alleen met zijn nieuwe Kever naar huis gaan, maar ook met een  AirMighty jaarabonnement, een gratis lidmaatschap van de Luchtgekoelde VW Club Nederland, gratis taxatie door Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties en een gratis half jaar All Risk dankzij Martijn Conijn van Keverpolis.

Maak kans op dit prachtige prijzenpakket. Koop nu in de online ticketshop een extra lot voor maar €1,- per stuk.

Koop nu een extra lot voor slechts €1,- per stuk