One-off VW 412 Pick-Up aanwezig!

One-off VW 412 Pick-Up aanwezig!

Op 6 & 7 januari 2018 kun je bij het Autotron Rosmalen weer genieten van het Aircooled Winterfest! Ook tijdens de 2018 editie van het Aircooled Winterfest zullen op het podium weer bijzondere, mooie aparte luchtgekoelde VW’s gepresenteerd worden. Het zijn altijd auto’s met een apart verhaal, Leo Eras zal de presentaties weer doen en de eigenaren laten vertellen waarom hun auto zo speciaal is. De komende tijd zal op de website van diverse auto’s telkens een voorproefje gegeven worden.

We beginnen met een VW 412 pick-up, waarvan er slechts één gemaakt is, in Zweden. Na een tip tijdens het Aircooled Winterfest van 2015 heeft de huidige eigenaar de auto naar Nederland gehaald en na anderhalf jaar restaureren weer op de weg gezet. Op het podium horen wij zijn verhaal.

Zorg dat jij erbij bent! Bestel via onderstaande button je tickets nu online en profiteer van een online voorverkoop korting! Traditiegetrouw wordt er ook deze editie op zondag weer een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen. Extra loten koop je in de ticketshop voor slechts €1,- per stuk!

Bestel hier je tickets met korting!