Veel clubs en bedrijven in het Autotron

Veel clubs en bedrijven in het Autotron

'Barnfind'

Traditiegetrouw nemen tientallen bedrijven en hobbyisten deel aan het evenement met een stand. Ook tal van clubs zijn vertegenwoordigd op de beursvloer. Op deze website vind je ook een overzicht van alle standhouders en deelnemers in de Expodome en Expodome vide (Bedrijven, Clubs en Hobbyisten) en Eventron (Bedrijven, Hobbyisten, Clubs, Expoplein en Autopodium). Het thema van dit jaar is 'Barnfind' (schuurvondst).


Thema 2017: Barnfind (schuurvondst).

Welke stand gaat er met de bokaal vandoor.

Net als voorgaande jaren dingen ook de stands mee voor een mooie prijs, wie aan het thema voldoet kan wel eens in de prijzen vallen. Elk jaar is er een ander thema en dit jaar gaan we terug in de tijd. Soms hebben mensen het geluk om een Luchtgekoelde te vinden die jarenlang in een schuur heeft gestaan, of op een andere bijzondere plek. Hoe dit eruit ziet en dit mee te maken spreekt vele onder ons aan, want je zou maar eens en wat doe je dan, ga je de restauratie aan? Of gooi je hem in de verkoop.

Wij willen weten hoe het ‘Schuurvondst’ plaatje er op een stand uit kan zien , opgeven hoeft niet wij vinden jullie wel. SUCCES!

KLIK HIER VOOR DE DEELNEMERSLIJST