Groots Prijzenfestijn op zondag!

Groots Prijzenfestijn op zondag!

Net als vorig jaar is het grote prijzenfestijn in 2017 ook terug. Zoals ook voorgaande jaren kunnen deelnemers en bezoekers rekenen op mooie prijzen welke ter beschikking zijn gesteld door onze sponsors die aanwezig zijn op het Aircooled Winterfest. Op zondag worden op het podium in het Eventron de hele dag door leuke prijzen weggegeven.


Prijzen op de zondag:

Lees hier binnenkort welke prijzen er nog meer beschikbaar worden gesteld! De eerste prijzen kunnen wij vast bekend maken en deze zijn:

 • Sponsor van ons mooie winterevenement is Paruzzi, natuurlijk willen zij ook wat uitdelen, daarom hebben ze besloten om mooie cadeaubonnen beschikbaar te stellen als prijs.
 • Janie van Jaansbarberbus stelt een Barbierpakket als prijs ter beschikking voor het weekend.
 • Hotrod uit Doesburg zal wederom diverse mooie prijzen ter beschikking stellen, vorig jaar waren dit mooie boeken, chocolade, Millers oils en andere items, ook dit jaar zullen ze uitpakken. 
 • Airmighty zal ook een tas vullen met leuke prijzen welke wij uit mogen delen.
 • Millers oils, houd zich bezig met hoogwaardige oliën en toevoegingen die het ethanol probleem tegengaan welke toegevoegd worden aan brandstof voor onze oldtimers, Hotrod is leverancier en zal hier tijdens het AWF dieper op ingaan. Millers zal ook een aantal prijzen ter beschikking stellen, waaronder 4 maal de VSPe Power Plus Multishot Ethanol killer (alles-in-een brandstofadditief) en 4 maal tanksafe (beschermt tegen roest en remt de verdamping van brandstof). Zorg dat je kans maakt en neem je oldtimer mee naar het evenement.
 • Net als voorgaande jaren is Erik Oorburg van de koffie VW weer aanwezig. Natuurlijk zorgt hij dat jij er warmpjes bij zit, daarom stelt hij een exclusieve Hoody en een thermobeker beschikbaar als prijzen en kan jij elk weertype aan.
 • Volks Repairs maakt nog meer liefhebbers van volkswagens en busjes blij met maar liefst twee vogelhuisjes welke zij beschikbaar stellen als prijs.
 • Libema stelt 4 entreekaarten voor Safaripark Beekse Bergen beschikbaar als prijs.
 • Ook dit jaar maar dan helemaal uit Zweden, komt André van Gilst van Van Gilst Kevers het Aircooled Winterfest weer opvullen met prachtige modelauto's. Natuurlijk neemt hij ook modellen mee die wij als prijs mogen weggeven, zijn gewilde modellen nemen altijd grote aftrek.
 • Duvalay stelt een Memoryfoam Slaapzak beschikbaar twv €149,95 voor nog meer comfort. Deze slaapzak bestaat uit 2 delen (een 2,5cm dikke memory foam oplegmatras en een heerlijke slaapzak.
 • Dankzij Auto Motor Klassiek mogen wij een jaarabonnement op het Auto Motor Klassiek Magazine weggeven.


Prijzen op de zaterdag:

Ook op zaterdag worden een aantal prijzen weggegeven. De eerste die wij hiervoor bekend kunnen maken is:

 • Andre van Wijlen van museum de Wolfsburcht zal twee tickets weggeven en een handgemaakt Volkswagen T1 Bus vogelhuisje. Makkelijk te bevestigen en schoon te maken, met een opening van 3,2 cm en je kunt eventueel het vogelhuisje zelf schilderen in je favoriete kleuren.
 • Hotrod uit Doesburg zal ook voor zaterdag diverse mooie prijzen ter beschikking stellen.
 • Millers oils. Millers zal ook op zaterdag een aantal prijzen ter beschikking stellen.


Win een kever op de zondag!

Daarnaast als klapper is er op zondag een Kever van Keverland te winnen! En wie kent het niet: AirMighty, het mooiste Aircooled Magazine van Niels Timmerman. De winnaar van de Kever welke beschikbaar is gesteld door Keverland zal ook nog eens een jaarabonnement krijgen op dit glossy magazine. Tevens krijgt de winnaar een gratis lidmaatschap van de Luchtgekoelde VW Club Nederland, Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties zal zijn/haar Kever gratis taxeren en Martijn Conijn van Keverpolis zal, een gratis half jaar All Risk weggeven. Dat is dubbel winnen!