Best of Show Contest

Best of Show Contest

Op het Aircooled Winterfest worden de mooiste auto’s gewaardeerd met een bokaal tijdens de Best of Show Contest. Net zoals elk jaar zijn er tijdens het AWF weekend mooie prijzen te winnen voor de Show and Shine winnaars en de Best of Show winnaar, ook voor de stand winnaar is er wederom een prachtige prijs. In verschillende klassen zal een deskundige jury op beide dagen alle aanwezige auto’s beoordelen. De winnaars gaan naar huis met een bijzondere unieke en handgemaakte bokaal in een exclusieve Winterfest uitstraling.

Aircooled Winterfest zorgt dat deze prijzen met grote zorgvuldigheid vervaardigd worden. Dit jaar hebben we een veelzijdig kunstenaar gevonden, Jeroen Heynemans is bekend om zijn graveerkunst en oa het bewerken en branden van hout. Hij zal deze editie van het AWF de prijzen gaan maken.


Zowel op de zaterdag als de zondag zijn er prijzen te winnen tijdens de Show and Shine Contest. De eretitel Best of Show wordt zondag op het grote oprij podium in het Eventron bekend gemaakt.


Joop Hermans van Snap-360 stelt zeer mooie prijzen beschikbaar voor de 1ste prijswinnaars op zaterdag en zondag! Een Snap-360 sessie voor:

- De eerste prijswinnaar van de Show & Shine op zaterdag.

- De eerste prijswinnaar van de Show & Shine op zondag.

- De eerste prijswinnaar van de titel Best of Show op zondag.