ZELDZAME ROMETSCH LAWRENCE BARNFIND NAAR AIRCOOLED WINTERFEST

ZELDZAME ROMETSCH LAWRENCE BARNFIND NAAR AIRCOOLED WINTERFEST

Het thema tijdens Aircooled Winterfest 2017 is Barnfind. Elk jaar vind je tijdens Aircooled Winterfest de meest bijzondere Volkswagens op het podium. Zo hadden wij twee jaar geleden onder deze zeer bijzondere Volkswagens een Rometsch Lawrence. Deze prachtige zwarte, zeer zeldzame auto uit de collectie van Mark Wegh, Porsche centrum Gelderland, deed velen verbazen. Dat was niet voor niets, het gaat hier om een zeer gezochte auto. We zijn dan ook erg trots dat we tijdens deze editie van het AWF een Rometsch Lawrence kunnen laten zien die ook nog eens voldoet aan het thema “Barnfind”.


Rometsch was een Carrosserie bouwer in Berlijn die zeer exclusieve auto’s op basis van de Kever voor prominenten met een ruime beurs bouwde, waaronder beroemde filmsterren zoals Gregory Peck en Audrey Hepburn. Ook bouwde men 4 deurs Kevertaxies. Met het bouwen van de Berlijnse muur viel het doek voor Rometsch. We zijn benieuwd wat de nieuwe eigenaar ons heeft te vertellen.


Wil jij weten wat je nog meer kan verwachten tijdens Aircooled Winterfest? Klik dan op de button hieronder voor meer nieuws! Voor tickets met korting klik je HIER.

Bekijk meer nieuws!