Win een mooie Kever, beschikbaar gesteld door Keverland!

Win een mooie Kever, beschikbaar gesteld door Keverland!

Welke kever wordt er dit jaar ter beschikking gesteld door Keverland?
(Hieronder de informatie over de kever van vorig jaar)

Traditiegetrouw wordt er op zondag na de prijsuitreiking voor de beste stand, beste klassieker van de autoshow omstreeks 16 uur een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen. Deelnemers dienen aanwezig te zijn tijdens de loting om kans te maken op deze mooie Kever. Alleen de bezoekers op zondag krijgen een kans om deze klassieker te winnen. De VW Kever is dit jaar een mooie groene Zweedse Kever en wordt ter beschikking gesteld door Keverland, een van de hoofdsponsoren van het evenement!


Op de zondag tijdens Aircooled Winterfest geven wij een volledig gerestaureerde VW Kever 1303S BIG in metallic groen weg! Vreselijk mooi in de lak, deze kever glimt je tegemoet. Veel chroomdelen zijn voorzien van een hoogglans zwarte laklaag. Technisch in zeer goede staat! De 1600S motor loopt als een naaimachine en de versnellingsbak laat zich soepel bedienen in alle versnellingen. Schrijfremmen op de vooras zorgen er voor dat de kever ook weer stopt zoals het hoort.


Wie wordt de winnaar van deze super mooie kever?

De winnaar zal niet alleen met zijn nieuwe Kever naar huis gaan, maar ook met een  AirMighty jaarabonnement, een gratis lidmaatschap van de Luchtgekoelde VW Club Nederland, gratis taxatie door Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties en een gratis half jaar All Risk dankzij Martijn Conijn van Keverpolis.

Maak kans op dit prachtige prijzenpakket. Koop nu in de online ticketshop een extra lot voor maar €1,- per stuk.

Koop nu een extra lot voor slechts €1,- per stuk